Un an și două luni …

Doar atât mi-a luat să mă întorc la blogul ăsta. Nu e mult chiar deloc, se încadrează destul de bine în parametri rezonabili, zic eu. Noroc că nu folosesc aceleași durate când propun un deadline pentru vreun proiect că aș muri de foame. Dar poate și la moarte aș estima un termen stupid de lung :)

Adevărul e că m-am luat cu treaba și nu am avut nimic consistent sau demn de adăugat. Mi-am luat apartament, pisică, am schimbat jobul și alte prostii de genul. Dar mai mult decât toate, n-am avut chef. Simplu.

Așadar am zis să mai dau și eu pe aici, să mai șterg praful de pe formularul de login și să văd ce și cum mai merge. Plus că n-am mai scris în română de ceva timp. Parcă mi-era oarecum dor. De fiecare dată când scriu povești lungi și fără sens în română îmi aduc aminte de gimnaziu/liceu. Doar acolo trebuia să scrii mult și degeaba, comentarii sau interpretări pe marginea nu știu cărei „opere de artă literară”. Cred că de fapt trebuia să „prostești” profesorul sau profesoara cu lucrurile pe care chipurile le știi.

Deraiez. Momentan doar m-am întors puțin. Nu de tot, doar oleacă. Vedem mai încolo cât de mult, nu fac promisiuni.

Tags:

Lasă un răspuns