Noul Kent HD și un nou Experience Tomorrow

Noul Kent HDAnul acesta revine Kent Experience Tomorrow cu o nouă promoție/campanie. Dacă nu mai țineți minte ce e Experience Tomorrow, eu cu siguranță nu voi reuși să uit. E campania aia de vine cu iPhone 5. Ei bine, anul ăsta revine tot cu aifoane, dar și cu ceva în plus. Să vedem deci care e treaba cu noua campanie și care sunt premiile:

 • Marele premiu: Samsung Ultra HD Curved TV – da, un televizor strâmb. Super.
 • Premii săptămânale: computere Mac Pro – nu știu de care, câte sunt pe săptămână sau câte sunt în total
 • Premii zilnice: iPhone 5S – nu știu ce culoare, dacă sunt mai multe pe zi, în ce fel se acordă. Nu știu mai nimic până nu vedem regulamentul oficial, dar astea se anunță deocamdată.

Codurile de participare sunt în interiorul capacului. Asta știu sigur pentru că am văzut-o cu ochii mei. Campania se va desfășura în perioada 10 martie – 20 aprilie 2014, iar valoarea totală a premiilor este de 256.004 lei inclusiv TVA. Ăia 4 lei fac toată diferența. N-am făcut matematica, dar pe lângă aceste premii pot să presupun că vor mai fi și pachete promoționale nu sunt ca premii instant, dar există pachete premiu la promoteri. E doar o presupunere, deci nu o băgați prea mult în seamă.

Să trecem acum la noul Kent HD. Și aici intră în scenă poza de mai sus. Așadar am primit o cutiuță neașteptată, după ce în urmă cu o săptămână sau două primisem un email de la Kent în care mi se cerea să-mi actualizez datele personale. În interior, după cum se poate observa, este noul pachet de Kent HD. Frumușel pachetul, frumoasă cutiuța, mulțumit peste măsură.

Inițial am crezut că iar au schimbat doar ambalajul, ca data trecută, dar nu. Țigările sunt tot cam la fel, tutunul nu are diferențe sesizabile, filtrul e ciudat însă. Și cred că de aici pot apărea diferențele. Nu știu dacă știți cum arată filtrul la Parliament, cu gaura aia spre capăt. Ei bine, au introdus și la Kent ceva de genul ăsta, dar cu o bucată de filtru mai tare la final, nu din carton. În plus, au pus o gaură pe centrul bucății de filtru care desparte filtrul charcoal de … gaură. Ăsta e noul filtru TRIPLE-CORE™. Schema de mai jos explică mai clar decât aș putea eu să o fac (bonus: observați numărul de ™).

Filtrul TRIPLE-CORE de pe Kent HD

Și cam asta e faza cu noul Kent. Drăguț din partea celor de la BAT că au trimis un pachet promoțional prin curier. Chiar apreciez gestul. Acum așteptăm începerea campaniei și revin cu regulamentul oficial când își pun site-ul pe picioare. Baftă.

Update: regulamentul oficial poate fi găsit atât pe site-ul campaniei, www.experience-tomorrow.com, cât și accesând următorul link.

Comments

 1. Shenol a spus:

  Răspunde

  • Stelian Andrei a spus:

   Răspunde

  • Mara a spus:

   Răspunde

   • Shenol a spus:

    Răspunde

    • Stelian Andrei a spus:

 2. Shenol a spus:

  Răspunde

  • Stelian Andrei a spus:

   Răspunde

   • Shenol a spus:

    Răspunde

    • Stelian Andrei a spus:

 3. Shenol a spus:

  Răspunde

 4. Shenol a spus:

  Răspunde

 5. Shenol a spus:

  Răspunde

 6. Stelian Andrei a spus:

  Răspunde

  • Shenol a spus:

   Răspunde

   • Wind a spus:

    Răspunde

 7. Claudiu a spus:

  Răspunde

 8. negoias a spus:

  Răspunde

 9. bianca a spus:

  Răspunde

 10. Kya a spus:

  Răspunde

 11. Marius a spus:

  Răspunde

 12. horatiu a spus:

  Răspunde

Lasă un răspuns