Închis.ro – escape room in Iași

Inchis.ro - escape rooms in IasiEu nu eram familiar cu acest concept până de curând și recunosc că eram cam sceptic când am auzit prima dată ce este. Dar odată ce am fost într-un escape room, mi se pare foarte interesant.

Care e ideea? Știți filmul Cubul? Eu la asta m-am gândit prima data când am auzit conceptul. Din fericire, nimeni nu moare aici. În mare, ești încuiat într-o cameră împreună cu câțiva prieteni și trebuie să găsiți calea de ieșire folosind diferite indicii ascunse. Aveți maxim 60 de minute la dispoziție.

Unele indicii pot fi ușoare și se găsesc ușor. Altele sunt bine ascunse și te pun pe gânduri la modul serios. Munca în echipă este esențială și puterea de deducție trebuie să-și facă simțită prezența.

Închis.ro este un nou escape room care s-a deschis de curând în Iași.  Momentan au o singura camera, The Librarian, și urmează să mai deschidă una cât de curând. Am avut ocazia de a încerca această camera și am rămas plăcut impresionat. Indiciile chiar te solicitau și multe dintre ele probabil nu le-am fi rezolvat în veci. Dar am reușit să ieșim din cameră.

Personal, camera mi s-a părut dificilă, mai ales pentru cineva care nu a mai fost într-un escape room până atunci. Dar mai mult ca sigur se va prezenta ca o provocare și pentru cei care au mai trecut prin așa ceva.

Pentru cine dorește o provocare alături de prieteni (poate chiar ca team-building) le recomand sa viziteze închis.ro și să-și facă o rezervare. Eu cred că se merită și e o experienta unică. Când se deschide următoarea cameră, cu siguranță le fac o vizită.

Lasă un răspuns